Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Sakuļ olas ar medu, pievienojot šķipsniņu sāls.
Kad olas saputotas, pa daļām pievieno eļļu.
Miltiem pieber cepamo pulveri un sodu. Samaisa un izsijā.
Iztīra un sagriež bumbierus mazos gabaliņos vai sarīvē.
Olu masai pievieno miltus, pēc tam iecilā bumbierus un maltas krustnagliņas.
Mīklu ielej keksa formā un liek cepties. Pēc aptuveni 30 minūtēm pārbauda gatavību. Ja keksā iedurot koka irbulīti, pie tā nekas nepielīp, kekss ir gatavs.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām