Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Citroniem norīvē mizu un to samaisa ar cukuru.
Bļodā sakuļ sviestu ar citronu cukuru, tad pa vienai pieputo olas.
Citroniem izspiež sulu un to pievieno saputotajai masai. Pieliek arī šķipsiņu sāls.
Bļodu ieliek ūdens peldē un maisot karsē, līdz masa sabiezējusi.
Nav jāuztraucas, ja vienā brīdī masa izskatās pēc biezpiena ar sūkalām. Turpinot karsēšanu un maisīšanu, masa kļūst spīdīga un zīdaina.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām