Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Sarīvē burkānus.
Olas saputo ar cukuru, pievieno cepamo pulveri, iemaisa burkānus, apelsīna miziņu, eļļu, miltus.
Mīklu izlej uz cepešplāts un izcep.
Kremam saldo krējumu saputo ar svaigo sieru un pūdercukuru, pievieno citrona sulu un rīvētu citrona miziņu.
Liek cepties.
Atdzesētam burkānu biskvītam uzsmērē kremu un satin ruleti.
Liek ledusskapī atdzesēties.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām