Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Bļodā samaisa miltus, sāli, ūdeni un eļļu.
Mīklu mīca vairākas minūtes, līdz izveidojas viendabīga, elastīga mīkla.
Mīklu noliek uz pusstundu atpūsties. Pēc tam sadala nelielos gabalos.
Katru gabalu plāni izrullē un liek uz karstas sausas pannas.
Apcep no vienas puses, tad apmet otrādi un apcep no otras puses.
Ja izceptās tortillas karstas ieliek nosēgtā traukā, tās saglabāsies mīkstas un tās varēs sarullēt vai salocīt.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām