Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
70 g sviesta un 200 g cukuru saputo.
Tad šokolādes masā ieputo olas un olu dzeltenumus, iemaisa eļļu.
Citā bļodā samaisa miltus ar kakao, cepamo pulveri, kukurūzas cieti, sāli.
Šokolādes masā iemaisa miltu masu un šokolādes čipsus vai gabaliņos salauztu šokolādi un liek cepties. Cep aptuveni 30 minūtes. Cepumam ir jābūt no ārpuses stingram, bet iekšpusē - mīkstam.
Kad brūnītis atdzisis, gatavo sāļo karameli: kaltiņā vai pannā ieber 210 g cukuru un karsē, kamēr tas sāk brūnēt (nesadedzināt un nemaisīt - var tikai viegli sakratīt). Un tikai tad, kad cukurs izkusis, to noņem no uguns, iemaisa tajā 85 g sviesta un tad tievā strūkliņā ielej saldo krējumu, piemet šķipsniņu sāls un iemaisa valriekstus. Vēl siltu karameli parlej pār brauniju.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām