sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Snikerkeksiņi


recepte-snicker-kuka-recipe

180 °C

13 min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 7526 kcal
100 gramos: 457 kcal

Pagatavošana:

Bļodā samaisa miltus, kakao, sodu, cepamo pulveri un sāli. Citā bļodā olas sakuļ ar balto un brūno cukuru, tad pieputo eļļu un iemaisa paniņas. Pēc tam olu masā iemaisa kakao masu. Mīklu iepilda mafinu formiņās un liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī. Gatavus izņem no krāsns un atdzesē.

Krēmam sviestu samaisa ar vārītu iebiezināto pienu.

Tālāk var rīkoties divējādi: vienkāršākā variantā šo krēmu iepilda konditorejas tūtiņā un uzklāj uz keksa cepurītes. (Tikai tādā gadījumā krēma daudzums ir jādubulto vai jātrīskāršo, atkarībā no tā, cik bagātīgi ir plānots greznot keksiņu.) Darbietilpīgākā varinatā - katrā keksiņā ar karoti vai nazi iztaisa iedobīti un iepilda tajā krēmu. Savukārt virsmas rotāšanai gatavo jaunu krēmu: saldo krējumu uzkarsē un pārlej pāri gabaliņos salauztai baltai šokolādei. Nepārtraukti maisa, kamēr šokolāde izkususi. Baltās šokolādes saldā krējuma masai piepto svaigo sieru. Gatavu iepilda konditorejas tūtiņā uz izveido cakas uz kēksa cepurītes.

Keksiņus ar krēma cepurīti ieliek ledusskapī atdzesēties.

Ūdens peldē izkausē melno šokolādi, savukārt zemesriekstus uz pannas apgrauzdē un sasmlcina.

Izņem no ledusskapja keksiņus, aplaista ar izkausēto šokolādi un apbārsta ar riekstiem.

Pārgriežot keksu, tas izskatisies šādi

Apgrauzdētos zemesriekstus var iemaisīt arī krēmā ar kondensēto pienu un iepildīt keksiņos.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē