Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Spinātus sablendē ar eļļu.
Olas saputo ar cukuru, tad saputotajā masā iemaisa sablendētos spinātus.
Miltiem pieber cepamo pulveri un šķipsniņu sāls.
Saputoto olu un spinātu masā iesijā miltus ar cepamo pulveri un sāli.
Biskvītu liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (170 grādos pēc Celsija) uz aptuveni 30 minūtēm. Biskvīta gatavību pārbauda ar koka irbulīti: ja, to iedurot biskvītā, pie tā nekas nepielīp, biskvīts ir gatavs.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām