Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Cepumus sadrupina līdz iespējami viendabīgākai konsistencei. Sadrupinātos cepumos iemaisa sviestu un 10% saldo krējumu (kafijas krējumu). To var aizstāt arī ar pienu. Ja čiekuriņi prasās saldāki, masai pieliek nedaudz pūdercukuru.
Masai jāsanāk tādai, lai to var mīcīt ar rokām un no tās veidot figūriņas. Tāpēc drošāk ir saldo krējumu pievienot pakāpeniski, lai masa nesanāk par mitru.
No masas izveido konusus, kuros sasprauž šokolādes gliemežvāciņus. Čiekuru zvīņu veidošanu sāk no augšas, liekot klāt pa vienam gliemežvākam.
Gatavus ieliek ledusskapī sastingt.
Kad tie sacietējuši, tos apkaisa ar pūdercukuru.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām