sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Biezpiena rullīši


recepte-biezpiena-cepumi

180 °C

20 min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 1628 kcal
100 gramos: 359 kcal

Es cepu šos cepumus ar kokosriekstu un kanēļa pildījumiem. Taču katrs var ļaut vaļu fantāzijai un cepumus pildīt ar kādu citu savu iemīļoto pildījumu, vai arī iztikt bez pildījuma - tikai ar cukuru.

Pagatavošana:

Aukstu sviestu sarīvē uz rupjās rīves un sviesta skaidiņas samaisa ar biezpienu un šķipsniņu sāls.

Biezpiena sviesta masā iesijā aptuveni pusi miltus un samaisa. Pieber nepilnu 1 1 tējkaroti cepamā pulvera, atlikušos miltus un visu mīca, līdz izveidojas viendabīga masa, ko var savelt bumbā. Ja mīkla ir par lipīgu, tad vēl pieber nedaudz miltus.

Mīklu sadala vairākās daļās. Mīklas dēlīti apkaisa ar miltiem. Uz tā katru daļu izrullē taisnstūrī. Uz mīklas viena taisnstūra uzkaisa cukuru un koksrieksta skaidiņas, uz otra - cukuru un kanēli. Katru taisnstūri sarullē ruletītē cik vien cieši iespējams. Ruleti sagriež gabalos.

Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 20 minūtes.

Ja vēlas, gatavus cepumus var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē