Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olu saputo ar cukuru. Saputotajā masā iemaisa biezpienu, eļļu, krējumu.
Miltus samaisa ar šķipsniņu sāls un nepilnu tējkaroti cepamā pulvera.
Miltu masu iemaisa olu biezpiena masā un samīca mīklā.
No mīklas veido nelielas bumiņas (aptuveni 40 g). Katrā bumbiņā ar kādu cilindrisku priekšmetu, piemēram, krēma pildīšanas uzgali, iespiež caurumu.
Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 20 minūtes.
Izceptajām bulciņām palielina caurumu un tur iepilda ievārījumu.
Ja vēlas, gatavas bulciņas, pirms pildīt ar ievārījumu, pārkaisa ar pūdercukuru.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām