Viens
Divi
Gatavs
Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Salātiem nomazgā dārzeņus un sagriež vēlamā lielumā.
Majonēzei olas dzeltenumus sakuļ kopā ar sinepēm, cukuru, pipariem un sāli. Nepārtraucot kulšanu pa vienai tējkarotei pievieno eļļu. Kad visa eļļa pievienota, pieliek citrona sulu un visu vēlreiz sakuļ. Mājās gatvotu majonēzi jāglabā ledusskapī un ne illgāk kā četras piecas dienas.Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām