Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Miltos iemaisa sāli, cukuru.
Pielej pienu, minerālūdeni un samaisa.
Pielej eļļu un mīklu kārtīgi izmīca.
Atstāj uz pusstundu atpūsties.
Tikmēr sagatvo pildījumu - maltai gaļai pieliek sāli, piparus, sīki sagrieztus sīplolus un samaisa viendabīgā masā.
Mīklu izrrulē un izspiež aplīšus.
Uz katra apīša lie pildījumu un malas izspiež ciet.
Ja pelmeņus nav paredzēts uzreiz vārīt, tos glabā saldētavā.
Pelmeņus liek vārošā ūdenī un vāra, kamēr tie uzpeld virspusē.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām