Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
Katlā ielej nedaudz ūdens un liek burkānus vārīties.
Kad tie kļuvuši mīksti, pievieno persikus un vēl nedaudz pavāra.
Tad katlu noņem no uguns un nedaudz atdzesē.
Burkānu persiku masu sablenderē.
Norīvē apelsīnam mizu un izspiež sulu.
Pievieno sulu, norīvēto mizu un cukuru blenderējumam un liek atkal vārīties.
Pirms celt katlu no uguns, pievieno ingveru, kanēli un smaržīgos piparus un vēl pāris minūtes pavāra.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām