Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olām atdala baltumu no dzeltenuma.
Dzeltenumu saputo ar cukuru, baltumu ar sāli.Saputotajos olu dzeltenumos iesijā miltus, kakao un samaisa.
Saputos olu baltumus iecilā kakao masā.
Mīklu ieliek cepamformā un liek cepties.
Tā kā šis biskvīts ir brūns, tad gatavību ir grūtāk noteikt kā gaišajam bisvītam, kas, kļūstot gatavs, iekrāsojas dzeltenbrūns. Šokolādes biskvīta gatavību pārbauda ar koka irbulīti: ja iedurot kūkā pie tā mīklas daļiņas nepielīp, biskvīts ir gatavs.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām