Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Viktorijas biskvītkūkas galvenajām sastāvdaļām ir jābūt vienādā svarā. Tāpēc ideāli, ja nosver olas bez čaumalām, un tieši tikpat daudz izmanto arī cukuru, sviestu un miltus.
Biskvītam izkausē sviestu un noliek atdzist.Olas iesit putojomā bļodā, pieber cukuru, miltus, cepamo pulveri un visu kopā puto.
To var darīt vai nu ar mikseri, vai putojamo slotiņu.
Puto, kamēr izveidojas viendabīga masa.
Mīklu ielej cepamā formā un liek cepties.
Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, iedurot to biskvītā. Ja pie tā mīkla vair nelīp, tad biskvīts ir gatavs.
Biskvīta gatavību var pārbaudīt, arī viegi uzspiežot uz tā virsas. Ja biskvīts ir gatavs, tad virsma ir elastīga.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām