Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Kakao pulveri sajauc ar karstu ūdeni, līdz veidojas pastai līdzīga masa.
Tai pievieno pienu, mīkstu sviestu, cukuru un kartīgi samaisa.
Masā iemaisa cepamo pulveri un pa vienai pieputo olas.
Mīklu sadala divās daļās un katru cep atsevišķi savā pannā.
Kamēr cepas biskvīts, gatavo pildījumu.
Tam ūdens peldē izkausē šokolādi ar saldo krējumu, laiku pa laikam apmaisot.
Kad šokolāde izkusi, bļodu izņem no ūdens peldes un noliek atdzist.
Biskvits ir gatavs tad, kad tas ir mazliet atlecis no pannas malām. Tad to izņem no krāsns un atstāj pannās atdzesēties.
Kārtojot kūku, katru atdzisušo biskvīta kārtu apsmērē ar aprikožu ievārījumu un ar šokolādes masu.
Atlikušo šokolādes masu pārlej kūkai.
Dekorēt var ar karameli un cepumiem.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām