Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Kakao pulveri sajauc ar karstu ūdeni, līdz veidojas pastai līdzīga masa.
Tai pievieno pienu, mīkstu sviestu, cukuru un kartīgi samaisa.
Masā iemaisa cepamo pulveri un pa vienai pieputo olas.
Mīklu sadala divās daļās un katru cep atsevišķi savā pannā.
Biskvits ir gatavs tad, kad tas ir mazliet atlecis no pannas malām. Tad to izņem no krāsns un atstāj pannā atdzesēties.Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām