Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Šos gardos keksiņus iemācījos gatavot "Rīgas Dzirnavnieka" maizniekmeistara Edgara Gāvīša vadītajā meistarklasē. Recepeti radījusi kūku eksperte Nataļja Lagzdiņa.
Miltus, cukuru, kokosriekstu skaidiņas un sāli samaisa vienā bļodā.
Citā bļodā sakuļ pienu, olas un izkausētu sviestu.
Piena maisījumu apvieno ar miltu maisījumu.
Persikus sagriež mazos gabaliņos un pusi no tirem iemaisa mīklā. Pievieno mīklai mango biezmasu.
Ar karotīti liek mīklu veidnēs, lai aizpildītu 3/4 no veidnes, virsū uzliek perisku gabaliņus un liek cepties
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām