Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri, sviestu, cukuru, auzu pārslas un sāli samaisa līdz veidojas drupačas.
Drupenajai masai pievieno sīrupu, olu, pienu un šokolādes gabaliņus.
Samīca visu viendabīgā masā.
Mīklu saveļ desiņā aptuveni 5-7 cm diametrā.
Ieliek leduskapī uz 1 stundu atdzesēties.
Pēc tam mīklas desiņu sagriež 1 cm biezās šķēlēs un liek cepties.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām