Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Sviestu izkausē līdz vārīšanās temperatūrai, tajā iemaisa medu un garšvielas, un karstajā masā iekuļ pusi no miltiem.
Maisa, līdz masa atlec no katla malām un tad noliek dzesēties
Atsevišķi saputo olas un tad pieputo tās pie mīklas, pieliek pārējos miltus un cepamo pulveri.
Mīklu mīca,līdz tā kļūst spīdīga un gluda.
Mīklu noliek atpūsties uz aptuveni pusstundu.Atpūtušos mīklu izveltnē un izspiež ar formiņām figūriņas vai sagriež ar nazi
Pirms cepšanas apsmērē ar olu.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām