Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, iemaisa miltus.
Katliņā uzkarsē pienu ar vaniļas pāksti.
Vaniļas pāksti izņem no piena, pāgriež uz pusēm un izkasa sēkliņas. Tās iemaisa atpakaļ pienā.
Pienā iemaisa saputotās olas un, nepārtraukti maisot, liek ūdens peldē karsēties.
Kad masa sabiezē, to izņem no ūdens peldes un noliek atdzesēties.
Padzisušā, bet vēl siltā piena maisījumā ieputo sviestu un pēc tam ogas.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām