sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Rupjmaizes drumstalu krēms


°C

min

cm

12 h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 2693 kcal
100 gramos: 293 kcal

Pagatavošana:

Rupjmaizei nogriež garozu un mīkstumu sadrupina mazos gabaliņos.

Uz sausas pannas izkausē 110 g cukura un tajā iemaisa rupjmaizes drumstalas. Kad tās karamelizējušās, drumstalas noliek atdzist.

Želatīnu iemērc aukstā ūdenī.

Kad drumstalas atdzisušas un želatīns uzbriedis, saputo saldo krējumu ar 20 g cukuira.

Saputotajā saldajā krējumā iemaisa drumstalas, nedaudz atstājot dekorēšanai.

Ūdens peldē izkausē želatīnu, un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Tad to iemaisa putukrējuma un rudzu maizes krēmā.

Krēmu ieliek ledusskapī sastingšanai. Gatavu rotā ar karamelizētajām drumstalām un dzērvenēm no kompota. Var pasniegt arī ar ķīseli.

Ja ir bažas par želatīna lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar kādu citu recinātāju, piemēram, agar-agaru, ir vērts ielūkoties šeit

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē