Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Oriģinālo kruzuļcepumu recepti var atrast šeit,
šokolādes kruzuļcepumu recepti - šeit,
bet mandeļu kruzuļcepumu recepti - šeit
Norīvē apelsīna mizu, samaisa ar 120 g cukura un saputo ar sviestu.
No apelsīna izspiež sulu un
30 g sulas piemaisa sviesta maisījumam, pieputo olu.
Miltus samaisa ar cepamo pulveri un sāli, un iesijā sviesta olu maisījumā.
Mīklu saveļ bumbā un ieliek ledusskapī atdzesēties.
Pēc aptuveni stundas, kad mīkla atpūtusies, no mīklas saveļ aptuveni valrieksta lieluma bumbiņas. Katru nedaudz apviļā pāri palikušajā cukurā un tad - pudercukurā.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām