Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Biskvītam olas saputo ar 100 g cukura un medu. Otrā bļodā sajauc miltus ar sodu, kanēli un kakao.
Tad miltu masu iesijā olu masā un samaisa mīklā.
Mīklu sadala tik daļās, cik kārtu kūkai vēlas.
Katrai kārtai paredzēto mīklas daudzumu ieklāj pannā un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.
Katru kārtu cep aptuveni 12 minūtes, bet atšķirībā no parastās medus kūkas, cepuma gatavību pēc krāsas ir daudz grūtāk noteikt, jo kakao dēļ tas ir tumšs. Lai noteiktu gatavību, var paraudzīt cepuma virspusi: ja tā nelīp un ir elastīga, cepums ir gatavs.
Šādi rīkojas, kamēr visas kārtas izceptas.
Krēmam sviestu saputo ar 30 g cukura un svaigo sieru. Saputotajā masā iemaisa izkausētu šokolādi.
Uz biskvīta pirmās kārtas uzsmērē krēmu, uz tās uzliek biskvītu, atkal krēmu, biskvītu un krēmu. Šādi rīkojas, kamēr izmantotas visas biskvīta kārtas. Kūku nosedz ar krēma kārtu.Dekorēšanai var izmantot čiekuriņu cepumus.
Kā tos pagatavot, var atrast šeit
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām