Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Burkānus sarīvē, kabačus, papriku, sīplus sagriež gabaliņos un viegli apcep eļļā.
Dārzeņus pārvieto katlā.
Uz pannas viegli apcep sasmalcinātus ķiplokus un gabaliņos sagrieztus tomātus.
Katlā ieliek arī apceptos tomātus, pievieno tomātu mērci, atlikušo eļļu, sāli cukuru un liek sautēties.
Pēc aptuveni 1 stundas karsto masu pilda burciņās.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām