Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Nav zināms, kam pieder šīs kūkas radītāja gods. Vēsturnieki gan pieļauj, ka tā ir radusies senajā Grieķijā vai Romā.
Biksvītam 4 olas saputo ar 225 g cukura. Pēc tam pieputo 225 g sviesta. Saputotajā masā iemaisa 225 g izsijātus miltus un norīvētu mizu no 1 citrona
Kamēr cepas biskvīts izvāra sīrupu - izspiež sulu no 1 citrona un samaisa to ar 85 g cukura un uzkarsē, kamēr cukurs izšķīdis.
Kad biskvīts izcepies, tā virsu sadursta ar dakšīņu un pārlej ar cukura un citrona sīrupu.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām