Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Šī pankūkpica tieši tā arī garšos - kā sāļās pankūkās un picas krustojums.
Tās lielākā priekšrocība - pagatavojama 15 minūšu laikā un bez cepeškrāsns
Picas pamatnei samaisa olu ar krējumu, majonēzi un miltiem.
Sīpolus sagriež gredzentiņos, tomātus, papriku, desu - šķēlēs, sieru- sarīvē.
Mīklu lej ar eļļu ieziestā sakarsētā pannā. Cep pāris minūtes, tad apgriež pankūkpicu otrādi un uz izceptās puses kārto pildījumu: uzsmērē tomātu mērci, uzliek sagrieztos tomātus, desu, papriku, sīpolus un pārkaisa sarīvētu sieru.
Pannai uzliek vāku un pankūkpicu turpina cept, līdz siers izkusis.
Mīklas daudzums ir paredzēts aptuveni 20 cm lielai pannai. Ja panna, kurā tiks cepta pica, ir lielāka vai mazāka, jāpalielina vai jāsamazina sastāvdaļu daudzums. Pretējā gadījumā pankūkpica var iznākt pārāk bieza un neizcepties vai pārāk plāna - un sadegt.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām