Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Šo krēmu man iemācīja gatavot Rīgas dzirnavnieka kūku meistare Nataļja Lagzdiņa kūku gatavošanas meistarklasē. Izcila kūku meistare un izcils krēms.
Bļodā liek saldo krējumu, maskarpones sieru un sāk putot, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru un vaniļas cukuru.
Puto ar vidēju ātrumu līdz viendabīgai masai.
No šī pamatkrēma var veidot kūku krēmus ar dažādām garšām, pievienojot citronu krēmu, kakao, mango biezmasu, kokosriekstu skaidiņas un vēl daudz ko citu.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām