Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Barankas uzmauc uz cīsiņiem un uz 15 minūtēm cīsiņus ar visām barankām iemērc pienā.
Tad cīsiņus ar visām barankām izņem no piena un uzliek tos uz cepešpannas. Uz barankotā katra cīsiņa uzliek tomātu mērci, tad no visām pusēm to apsmērē ar majonēzi.
Virsū uzliek paprikas ripiņu un siera šķēlīti.
Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām