Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Cepumus sasmalcina, samaisa ar mīkstu sviestu, krēmsieru un medu. No masas veido nelielas bumbiņas.
Izkausē 20 g šokolādes. Karstajā šokolādē iemērcē kociņu un to iedur izveidotajā bumbiņā. Šādi rīkojas ar visām bumbiņām. Tās ar visiem kociņiem ieliek ledusskapī sastingt.
Kad bumbiņas sastingušas un kociņš stingri turas bumbiņā, izkausē atlikušo šokolādi. Karstajā šokolādē iemērcē bumbiņas (vai aplaista, izmantojot karoti) un izgrezno ar cukura dekoratīvām bumbiņām. Gatavās bumbiņas ieliek ledusskapī, lai šokolāde sastingst.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām