Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Augļu sorberam var izmantot visdažādākas ogas un augļus. Ja sorbetu gatavo jau no sasaldētām augļiem vai ogām, tas ir gatavs pāris minūtēs. Saldummīļi blenderēšanas sākumā var pievienot kādu saldinātāju, taču, ja vismaz puse no sastāva ir banāns, tad var iztikt arī bez cukura pievienošanas
Iepriekš sasaldētus banānus un mellenes izņem no saldētavas. Ja augļi un ogas ir sasaluši vienā klucī, tad sašķaida gabaliņos, ja nē, tad var uzreiz likt blenderī. Ar blendera pulsa režīmu sablenderē, līdz izveidojas bieza, krēmīga masa. Ja ir vēlme, ar sorbetu var mieloties uzreiz vai arī ielikt to uz brīdi saldētavā.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām