Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Biezpienu sablederē kopā ar cukuru. Masā iemaisa 200 g saldā krējuma un to sakuļ līdz izveidojas bieza, smērējama masa.
Marmelādi sagriež gabaliņos un iemaisa gatavajā biezpiena masā.
Tālāk ķeras pie mājiņu gatavošanas: uz cepuma uzliek palielu kaudzi biezpiena masas un tad no abiem sāniem to piespiež ar diviem citiem cepumiem, izveidojot tādu kā vigvamu.
Kad visas cepumu mājiņas gatavas, uzkarsē 100 g saldā krējuma. Bļodiņā šokolādi salauž gabaliņos un uz tiem uzlek uzkarsēto saldo krējumu. Šokolādes un saldā krējuma masu intensīvi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. To uzlej uz mājiņas jumta.
Cepumu mājiņas ieliek ledusskapī, lai tās sastingst un ir griežamas.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām