Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Biezpiena bumbiņu viducī var ielikt arī sasaldētas ogas vai sasaldēta ievārījuma gabaliņu.
Mīklai sablendē biezpienu un tad tam pieputo olas un cukuru. Miltus un šķipsniņu cepamā pulvera iemaisa biezpiena masā.
No gatavās mīklas izveido bumbiņas.No gatavās mīklas izveido bumbiņas.
Katliņā uzkarsē eļļu. Kad tā ir pietiekami karsta, tajā pa vienai ar karotīti ielaiž biezpiena bumbiņas. Kad tās kļuvušas zeltaini brūnas, tās ar karoti izņem no eļļas un uzliek uz papīra salvetēm, lai atbrīvotos no liekās eļļas.
Pār gatavām biezpiena bumbiņām pārsijā pūdercukuru.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām