Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Miltos ieber šķipsniņu sāls, cepamo pulveri un jogurtu. Visu samīca līdz izveidojas viendabīga mīkla. Mīklu apsedz un atstāj uz pusstundu atpūsties.
Kamēr mīkla pūšas, sagriež desu, sīpolu, tomātus, sieru sarīvē.
Mīklu izrullē pāris millimetru biezumā. Ja picu plānots cept cepeškrāsnī, tad uz mīklas pamatnes uzsmērē tomātu mērci, uzber sagriezto desu un sīpolus, uzliek tomātus un uzber sarīvēto sieru. Picu cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes.
Ja picu plānots cept uz pannas, tad sakarsē pannu, uzlej vienu ēdamkaroti eļļas uz pannas, tad uzliek izrullēto mīklas pamatni. Tiklidz apakšpuse viegli apcepusies, pannu noņem no uguns, picas pamatni apgriež otrādi, ar necepto pusi uz leju un uz apceptās puses uzsmērē tomātu mērci, uzber sagriezto desu un sīpolus, uzliek tomātus un uzber sarīvēto sieru.
Pannu uzliek atpakāļ uz uguns, uzliek pannai vāku, un cep, kamēr siers virsū izkusis.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām