Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Izkausē katliņā sviestu. Olas saputo ar 120 g cukura, tad saputotajā masā iemaisa izkausēto sviestu.
Citā traukā izsijā miltus, pieber cepamo pulveri, sāli. Visu samaisa un tad iemaisa to olas un sviesta masā. 150 g rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un iemaisa mīklā.
Mīklu iepilda keksiņu formiņās tā, lai 1/3 paliktu no augšas brīva, un liek cepties iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī aptuveni 15-18 minūtes.
No 100 g rabarberu un 40 g cukura izvāra biezeni, atdzesē.
Krēmam uzkarsē saldo krējumu un to uzlej uz gabaliņos salauztas baltās šokolādes. Šokolādi maisa, kamēr tā ir izkususi. Svaigo sieru, cukuru, biezeni un izkausēto šokolādi sablendē.
Krēmu iepilda konditorejas maisiņā un ar to uzspiež krēmu un keksiņiem.
Rotā, kā vien sirds vēlas. Zemeņu laikā, protams, ar zemenēm!
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām