sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Medus kūka


180 °C

5 min

cm

24 h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 5050 kcal
100 gramos: 294 kcal
Pagatavošana:

Katliņā ieliek cukuru, medu, sviestu, olu un uzkarsē (bet nevāra).

Tad pevieno sodu, samaisa, noņem katliņu no uguns un kārtīgi uzputo.

Ļauj atdzist.

Miltus samaisa ar sāl un pa nelielai porcijai piemaisa pie olu medus masas.

Ļauj mīklai atdzesēties ledusskapī. Vislabāk 8 stundas

Mīklu sadala 8 daļās (vai arī vairāk vai mazāk daļās atkarībā no pannas lieluma).

Katru daļu uzrullē un cep cepeškrāsnī līdz cepums paliek brūngans.

Parasti viena cepuma kārta izcepas aptuveni 5 minutēs. Tik daudz laika parasti vajag, lai izrulētu nākamo mīklas kārtu.

Krēmam sajauc skābo krējumu ar kondensēto pienu.

To smērē starp kūkas kārtām.

Sasmērēto kūku novieto ledusskpī vai citā vēsā vietā vismaz uz 12 stundām, bet labāk uz diennakti.

Arī rotāšanu labāk atlikt uz nākamo dienu.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē