sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Šokolādes makarūni


recepte-sokolades-makaruni

150 °C

10 min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 2681 kcal
100 gramos: 403 kcal

Pagatavošana:

Izsijātus mandeļu miltus, 12 g kakao pulveri (2 ēdamkarotes) un pūdercukuru samaisa, pievienojot šķipsniņu sāls.

Mikserī kuļ istabas temperatūrā noturētus olu baltumus. Pēc apmēram 1 minūtes pakāpeniski pievieno 70 g cukura un masu kuļ, līdz tā kļūst spīdīga un stingra (tas prasīs apmēram 4-5 minūtes).

Saputotos olu baltumus pakāpeniski pievieno mandeļu miltu masai. Gatavo masu iepilda konditorejas maisiņā

Ar konditorejas maisiņu uz pannas, uz kuras izklāts cepampapīrs vai silikona paklājiņš, uzspiež nelielus aplīšus. Pannu ar izspiestajiem aplīšiem vairākas reizes uzsit pa galda malu, lai atbrīvotos no gaisa burbulīšiem. Tad atstāj cepumus apžūt.

Tad, kad cepumu virsa ir sausa, tas ir, pieskaroties tai, nekas pie pirkstiem nepielīp, makarūnus var likt cepties.

Cep aptuveni 150 grādos apmēram 10 minūtes, atkarībā no cepeškrāsns.

Krēmam sviestu saputo ar 6 g kakao (1 ēdamkaroti) un 15 g cukura ( 1 edk)

Atdzisušiem cepumiem uzsmērē krēmu un uzliek otru pusīti virsū.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē