Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ja vajag stinrāku krēmu, kukurūzas miltu daudzumu palielina par 10 g
Krēmam katliņā ielej pienu, pieliek vaniļas pāksti un uzliek uz uguns. Kad piens sāk teju vārīties, noņem no uguns.
Bļodā saputo olas dzeltenumus ar cukuru un iesijā kukurūzas cieti.
No piena izņem vaniļas pāksti, pāgriež to gareniski uz pusēm, izkasa sēkliņas un ieliek tās atpakaļ pienā.
Pienu uzmanīgi iemaisa olu maisījumā, ielej atpakāl katlā un uzliek uz uguns. Maisot karsē 4-5 minūtes, kamēr krēms sabiezē.
Krēmā iemaisa sviestu un noliek krēmu atdzesēties. Trauks noteikti jāpārklāj ar pārtikas plēvi, lai izvairītos no krēma apžūšanas.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām