Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ābolus savāra ar apelsīnu sulu, medu, kanēļa standziņu (ja izmanto kanēli, tad to pieber beigās), krustnagliņas.
Pēc vārīšanas kanēļa standziņas un krustnagliņas izņem.
Liek saldēdiena traukos.
Virsū uzber saberztas piparkūkas un olbaltuma krēmu, ko gatavo, saputojot olu baltumu ar cukuru.
Olu baltuma cepurīti var apdedzināt vai arī ielikt cepeškrāsnī uz 5 minūtēm. Tikai tādā gadījumā saldēdiena traukiem ir jābūt karstumizturīgiem.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām