Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Plūšķoku ziedus nomazgā.
Katliņā ieliek medu, cukuru, ūdeni un liek vārīties.
Cukura un medus sīrupu vāra, kamēr cukurs pilnībā izšķīdis. Tad noņem no uguns.
Norīvē citrona mizu un pieliek to cukura medus sīrupam.
Sīrupā ieliek arī plūšķoka ziedus, ar ziediem uz leju.
Daļai citronu izspiež sulu, daļu sagriež škēlītes un arī pievieno sīrupam.
Plūšķoku sīrupu atstāj uz 24 stundām ievilkties.
Pēc tam plūšķoku sīrupu izkāš un šķirdrumu vēlreiz uzkarsē.
Karstu sapilda pudelēs vai burciņās.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām