sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Pieneņu medus


°C

min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 2800 kcal
100 gramos: 88 kcal

Pagatavošana:

Salasītajiem pieneņu ziediem nogriež pamatnītes, lai atbrīvotos no kātiņiem un kauslapām.

Uzvāra ūdeni un to verdošu uzlej uz ziediem.

Pēc diennakts nokāš. Pieneņu ziedu izvilkumu liek vārīties.

Kad šķidrums sāk vārīties, nosmeļ putas un pievieno cukuru.

Pieneņu sīrupu vāra, laiku pa laikam apmaisot. No sākuma retāk, vēlāk arvien biežāk, jo sīrips sāks biezēt.

Karstu sapilda burciņās.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē