Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Salasītajiem pieneņu ziediem nogriež pamatnītes, lai atbrīvotos no kātiņiem un kauslapām.
Uzvāra ūdeni un to verdošu uzlej uz ziediem.
Pēc diennakts nokāš. Pieneņu ziedu izvilkumu liek vārīties.
Kad šķidrums sāk vārīties, nosmeļ putas un pievieno cukuru.
Pieneņu sīrupu vāra, laiku pa laikam apmaisot. No sākuma retāk, vēlāk arvien biežāk, jo sīrips sāks biezēt.
Karstu sapilda burciņās.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām