Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Biskvītam olas saputo ar cukuru, iesijā miltus. Mīklu ielej pannā un liek cepties. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Kad biskvīts gatavs, to karstu sarullē un apsedz ar dvielīti līdz atdzišanai.
Krēmam zefīrus samaļ vai saplucina mazos gabaliņos. Biezpienu sablenderē ar krējumu.Samaisa abas masas un noliek vēsumā uz 30 minūtēm atpūsties.
Atdzisušo ruleti atritina, uzsmērē krēmu, pārber ar seoznas ogām vai augļu gabaliņiem, un saritina atpakaļ. Noliek vēsumā, lai krēms ievelkas.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām