Ceturtdiena
9. Janvāris
Šodien vārda dienu svin
Kaspars, Aksels, Alta
Svinam kopā ar Ameriku sautējumu dienu
Ceturtdiena
9. Janvāris
Šodien vārda dienu svin
Kaspars, Aksels, Alta
Svinam kopā ar Ameriku sautējumu dienu
Iemērc želatīnu
Ogas vai augļus sablederē kopā ar cukuru un liek vārīties.
Saputo olas baltumus.
Pēc apmēram 10-15 minūtē, kad ievārījums sasniedzis 115 grādus pēc Ceslija, pievieno uzbriedināto želatīnu.
Olu baltuma masā tievā strūkliņā ielej karsto ievārījumu un želatīnu. Turpina putot, kamēr masa iegūst krēmīgu konsistenci.
Ja ir bažas par želatīna lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar kādu citu recinātāju, piemēram, agar-agaru, ir vērts ielūkoties šeit
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām