sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Augļu vai ogu zefīra krēms


°C

min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 489 kcal
100 gramos: 178 kcal

Pagatavošana:

Iemērc želatīnu

Ogas vai augļus sablederē kopā ar cukuru un liek vārīties.

Saputo olas baltumus.

Pēc apmēram 10-15 minūtē, kad ievārījums sasniedzis 115 grādus pēc Ceslija, pievieno uzbriedināto želatīnu.

Olu baltuma masā tievā strūkliņā ielej karsto ievārījumu un želatīnu. Turpina putot, kamēr masa iegūst krēmīgu konsistenci.

Ja ir bažas par želatīna lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar kādu citu recinātāju, piemēram, agar-agaru, ir vērts ielūkoties šeit

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē