Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
No svaigām dzērvenēm izspiež sulu vai izmanto dzērveņu ievārījumu, kas izberzts cauri sietam.
Olu baltumus puto ar sāli (aptuveni 5 minūtes).
Pakāpeniski pie olu baltumiem pievieno pūdercukuru, līdz izveidojas stingra un spīdīga masa.
Pievieno šokolādes drumslas un dzērveņu sulu (vai ievārījumu).
Uz cepešpannas liek nelielas piciņas un liek cepties.
Pēc izcepšanas cepumus vēlams atsāt krāsnī, kamēr tā atdziest.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām