Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Ja ir bažas par etiķa esences lietošanu vai arī ir vēlme to aizstāt ar etiķi, ir vērts ielūkoties šeit
Burkas apakšā saliek dilles, upeņu lapas, ķiršu lapas, lauru lapas, smaržīgos piparus, blīvi saliek gurķus.
Uzvāra marinādi ar cukuru un sāli, un karstu uzlej gurķiem. Piesedz ar vāciņiem, lai 30 minūtes ievelkas. Pēc tam marinādi nolej atpakaļ katlā, uzkarsē un atkal uzlej uz gurķiem.30 minūtes atpūtina.
Marinādi nolej katlā vēl reizi, uzkarsē un beigās pievieno etiķa esenci.
Marinādi pārlej gurķiem, aizvāko burkas un apgriež ar vāciņiem uz leju.
Ja vāki blīvi nosedz burkas un nekas netek ārā, burkas apgriež pareizā virzienā un ietin segā, lai tās lēnāk atdzistu.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām