sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Ogu krēms


°C

min

cm

h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 2376 kcal
100 gramos: 206 kcal

Pagatavošana:

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, iemaisa miltus.

Katliņā uzkarsē pienu ar vaniļas pāksti.

Vaniļas pāksti izņem no piena, pāgriež uz pusēm un izkasa sēkliņas. Tās iemaisa atpakaļ pienā.

Pienā iemaisa saputotās olas un, nepārtraukti maisot, liek ūdens peldē karsēties.

Kad masa sabiezē, to izņem no ūdens peldes un noliek atdzesēties.

Padzisušā, bet vēl siltā piena maisījumā ieputo sviestu un pēc tam ogas.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē