Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Olas saputo ar 150 g cukura.
Citā bļodā rupjmaizes rīvmaizi samaisa samaisa ar kanēli un kakao.
Olu masu samaisa ar rupjmaizes rīvmaizes masu līdz mīklas konsistencei.
Biskvītu liek cepties. Gatavību nosaka pēc koka irbulīša.
Izcepto biskvītu atdzesē, apgrieztu otrādi.
Saldo krējumu saputo ar 50 g cukura.
Atdzisušu biskvītu pārgriež horizontāli divās daļās.
Uz apakšējās daļas uzsmērē dzērveņu ievārījumu, tad putukrējumu. Uzliek otru biskvīta kārtu. Kūkas virsu nosmērē ar putukrējumu. Rotā ar sukādēm un šokolādi.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām