Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Vairāk par populārajām receptēm 2018. gadā internetā var izlasīt šeit
Vistas fileju ieliek plastmasas maisiņā un tajā ielej Santa Maria BBQ Marinade for Chicken marinādi. Vistai marinādē jāstāv vismaz 1 stundu.
Kad vistas fileja iemarinējusies, to grillē (vai apcep, ja grils nav pieejams) no abām pusēm.
Olu dzeltenumus blenderī vai virtuves kombainā samaisa ar Dižonas sinepēm un baltvīna etiķi, pēc tam lēnām piemaisa olīveļļu un cepamo eļļu. Kad mērce gatava, pievieno sasmalcinātus anšovus, bārbekjū garšvielas un 50 g sarīvēta Parmezāna siera.
Sagriež kokteiļtomātus un gurķi. Salātus, gurķi un tomātus samaisa ar mērci un pa virsu uzrīvē 20 g Parmezāna siera.
Grilētu vistu pasniedz ar salātiem.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām