sīpoli
Viens
lasis
Divi
gatavs
Gatavs
kalendārs

Šodien vārda dienu svin

 

 

Cēzara salāti ar vistu


°C

min

cm

1 h

Sastāvdaļas:

Kalorijas
Visā izstrādājumā: 1966 kcal
100 gramos: 144 kcal
Saskaņā ar Santa Maria pētījumu, šī ir 2018. gada meklētākā ēdiena recepte internetā.

Vairāk par populārajām receptēm 2018. gadā internetā var izlasīt šeit

Pagatavošana:

Vistas fileju ieliek plastmasas maisiņā un tajā ielej Santa Maria BBQ Marinade for Chicken marinādi. Vistai marinādē jāstāv vismaz 1 stundu.

Kad vistas fileja iemarinējusies, to grillē (vai apcep, ja grils nav pieejams) no abām pusēm.

Olu dzeltenumus blenderī vai virtuves kombainā samaisa ar Dižonas sinepēm un baltvīna etiķi, pēc tam lēnām piemaisa olīveļļu un cepamo eļļu. Kad mērce gatava, pievieno sasmalcinātus anšovus, bārbekjū garšvielas un 50 g sarīvēta Parmezāna siera.

Sagriež kokteiļtomātus un gurķi. Salātus, gurķi un tomātus samaisa ar mērci un pa virsu uzrīvē 20 g Parmezāna siera.

Grilētu vistu pasniedz ar salātiem.

Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Citiem šobrīd patīk:

Palīgi virtuvē