Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Katliņā ieliek 250 g sviesta, 225 g cukura, medu, 120 g piena, garšvielas un 28 g kakao. Visu uzkarsē.
Noliek atdzesēties. Ne vairs karstai , bet joprojām siltai masai pieliek olas, un pēc tam piemīca miltus, kuros iesijāts cepmais pulveris.
Mīklu ielej formā un liek cepties. Gatavību parbauda ar koka irbulīti - ja to iedurot maizē, pie tā nekas nepielīp, maize ir gatava.
Šokolādes glazūrai katliņā samaisa 2 ēdamkrotes piena, 2 ēdmkarotes cukura, 2 ēdmkarotes kakao un 2 ēdamkarotes sviesta. un uzkarsē. Karstu pārlej pār maizi.
Kā pagatvot piparkūku garšvielu maisījumu pašam, var uzzināt šeit
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām