Šodien vārda dienu svin
Šodien vārda dienu svin
Maltajai gaļai pieliek 1 olu, sīki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus un samīca valganā masā.
Sieru sagriež palielos kubiņos. Citā bļodā 1 olu sakuļ ar majonēzi, ja vajag, pieliek sāli.
Paņem vidēji lielu maltās gaļas pikucīti, saplacina to, tad tajā ieliek siera gabaliņu un aploka to no visām pusēm ar maltās gaļas masu. Tādā veidā sagatavo visas kotletes.
Kotletes apmērcē no visām pusēm olas majonēzes krēmā un liek cepties uz pannas sakarsētā eļļā.
Kad kotelšu apakšpuse apcepusies, kotleti apriež otrādi un turpina cepšanu, uzliekot vāku uz pannas.
Šīs kotletes jācep tieši pirms pasniegšanas, kamēr siers ir izksusis un staipīgs.
Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām